Nazovite nas: +385 (0) 22 440 170

Stan / Jakovljevića vrt – Vodice


LOKACIJA

naslov 1Objekt se nalazi na atraktivnoj lokaciji u strogom centru Vodica u neposrednoj blizini kolodvora, ACI marine, pošte odnosno svih bitnijih gradskih sadržaja s pogledom na novouređeni park, more i otoke. Stan se nalazi na drugom katu zgrade koja je novogradnja i u cijelosti izrađena po najmodernijim standardima koji vrijede u građevinsrstvu.

KVADRATURA

Stan se sastoji od dnevnog boravka površine 17,57 m2, kuhinje i blagovaonice površine 8,87 m2, kupaonice površine 4,53 m2, halla površine 2,33 m2 i lođe površine 5,45 m2, ukupno 38,57 m2.

KONSTRUKCIJA

Nosivi zidovi su armiranobetonski ili iz nosivih opečnih zidova debljine d= 25 cm, s punim AB međukatnim pločama. Krov objekta je dijelom ravni neprohodni a dijelom klasični kosi pokriven mediteran crijepom.

ZAVRŠNA OBRADA

Fasadni sistem je ETICS sa termoizolacijom debljine d= 5cm. Sve površine interijera izvedene su žbukom debljine d= 2cm. Podovi su izvedeni iz keramike I klase ili iz parketa EXTRA klase. Vanjska stolarija je izrađena iz aluminija odnosno PVC-a, a unutarnja vrata su kvalitetna furnirana. Ulazna vrata u stan su protuprovalna. Stan je klimatiziran ( grijanje i hlađenje ).

Lokacija na mapi


Kontaktirajte nas

PDF 3.5 MB

Preuzmi brošuru



  • Sunčani vrtovi – Vodice
    Naselje na atraktivnoj lokaciji u samom centru Vodica.